Астролошки профил на маж Стрелец

Loading...

Карактер: Идеалист, помпезен, секогаш опкружен со многу луѓе, оптимиста, често бучен, умее да биде многу практичен, има среќа во животот, опкружен со луѓе кои често не му посакуваат добро, брзо се опоравува од животните удари, не сака неискреност, не е тактичен, но никогаш намерно не е груб, може да биде со жена што надворешно не изгледа убаво но сепак е брилијантна љубовница, ја импресионира околината. Изгледа како да е површен во љубовта но ретко се случува да не е искрен. Сака површни љубовни врски во кои не мора многу да и се посветува на партнерката, сака времето да го користи за лични амбиции.  Може да има безброј авантури, неговата најјака стара е логиката, но не и кога љубовниот живот е во прашање, остава впечаток како да е многу врзан за партнерката а често не е така. Сака разноликост, потребена му е ментална стимулација. Се додека партнерката ги толерира неговите излети и додека е искрена со него ќе остане со неа…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Идеалист, помпезен, секогаш опкружен со многу луѓе, оптимиста, често бучен, умее

loading...