Астролошки профил на маж Вага

Loading...

Карактер: Кога ќе го запознате ќе помислите како е неодолив бидејќи е шармантен, љубезен, комуникативен, духовит и пријатен,  но знајте дека тоа е само една страна од неговиот карактер. Тој секогаш прави баланс помеѓу она што го чувствува и она што го мисли, помеѓу своите но и туѓите чувства, па често е неодлучен, иако остава спротивен впечаток.  Сака секогаш да биде известен за работи кои се од негов личен интерес, па некогаш и за работи од општ интерес. За да го постигне тоа мора да има многу познаници од кои секогаш дознава нешто што би го интересирало и што би било од помош. Но, во љубовта воопшто не  е таков, него треба да го прифатите како личност на која не можете да се потпрете, бидејќи ни тој сам не може да смета на себе си….
Повеќе на следниов ЛИНККарактер: Кога ќе го запознате ќе помислите како е неодолив бидејќи е шармантен, љубезен,

loading...