Астролошки профил на жена Лав

Loading...

Карактер: Благодарение на нејзината женственост може да се излажете и да помисите дека пред себе имате жена која ја интересира само мода, џет сет, бидејќи таа е секогаш добро изгледа, често и површно, зборува за секојдневните проблеми на весел начин, има голема самодоверба, со позитивен став кон животот. Зад веселата и добродушна личност се крие јак карактер, деловна жена која знае што сака и која има смисла за бизнис. Нејзиниот домен на професија може да биде од директор во некоја приватна фирма, радио или тв канал па се до козметички салон. Се што таа го креира во својот ум, умее да го реализира и да заработи.  Многу жени Лав се добри актерки и не затоа што го глумат својот живот и покрај тоа што во голема мера се нарцисоидни, па нивното однесување не делува природно туку вештачко, но тие воопшто не се свесни за тоа. Знаат да бидат мрзеливи, таа најмногу од се сака да ужива и се што прави и има за цел само едно а тоа е да направи добра матријална основа за да живее добро и удобно…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Благодарение на нејзината женственост може да се излажете и да помисите дека пре

loading...