Астролошки профил на жена Шкорпија

Loading...

Карактер:Шкорпијата е одлучна, страствена, посесивна, смела, таинствена, мудра, сака да истражува,  инригантна, упорна, арогантна, суетна, достоинствена, талентирана, има способност да се снајде во изненадувачки ситуации но и склона кон пороци. Таа е силна, импресивна, одлучна и често своеглава, лукава, ја наметнува својата волја не затоа што е лоша туку затоа што мисли дека е во право. Се грижи за своето здравје, води здрав живот, дури и кога е боем, секогаш стои зад своите постапки, целосно автентична личност која не успева често да ги покаже своите чувства. Има голема имагинација и голем борец е.
Во љубовта Шкорпијата е посветена, сигурна во себе, заштитник, превзема иницијатива. Не поднесува неверство, не простува лесно, очекува лојалност и искреност. Со неа немојте да си играте, бидејќи кога ќе престане да се интересира за некого тоа е повеќе заради разочарување отоколку од што и здодеал. Шкорпијата не простува…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер:Шкорпијата е одлучна, страствена, посесивна, смела, таинствена, мудра, сака да истражува,&nb

loading...