Aстролошки профил на жена Вага

Loading...

Карактер: Вагите се мирољубиви, ненаметливи, уметнички насторени, дипломати, снобови, толерантни, големо внимание му посветуваат на изгледот, повлечени се и бавни. Вагата е еден од најконтрадикторните знаци во хороскопот.  Сакаат да се претставуваат во поинакво светло односно да се трудат да бидат нешто што не се. Вагата може да биде извонреден политичар и најголем измамник но и најголема дама, нивните реакции се непредвидливи. Сакаат да доминираат, префинети се, го земаат максимумот од животот. Знаат што е добро а што е лошо, што смее а што не смее, но никогаш не знаат како да постапат. Внесуваат многу емоции во својата работа а и во љубовта знаат да бидат остри, дистанцирани, ладни и посесивни…
Повеќе на следниот ЛИНККарактер: Вагите се мирољубиви, ненаметливи, уметнички насторени, дипломати, снобови, толе

loading...