Атланта со експресна реакција: Грција тргната, Македонија вметната кај Перо Антиќ!!!

На официјалниот сајт на НБА тимот Атланта, стоело дека Перо Антиќ доаѓа од Грција, што предизвика бура од реакции кај македонските љубители на кошарката и големи фанови на Перо Антиќ.Тимот на Атланта веќе ја корегираше грешката, па наместо Грција, кај Перо Антиќ се впиша  Македонија.Тимот на Атланта веќе ја корегираше грешката, па наместо Грција, кај Перо Антиќ се впиша  Македонија.

Пронајдете не на следниве мрежи: