Атлетичарка падна на трка, останатите ја прегазија, а кога стана ги шокираше сите!

Loading...

Атлетичарка падна на трка, останатите ја прегазија, а кога стана ги шокираше сите!Атлетичарката Хедер Дорниден водела на трката во 600 метри на универзитетското првенство а само еден круг пред крајот таа паднала! 
Другите ја прегазиле и продолживе да трчаат кон целта. Но, Хедер не се откажала, брзо станала и продолжила да трча… А сите ги шокирала затоа што и покрај се таа победила!
Погледнете!

 
 
Атлетичарката Хедер Дорниден водела на трката во 600 метри на универзитетското првенство а само еден круг пред крајот таа паднала! 
Др

loading...
Loading...