Балканската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ со концерт во Охрид

Loading...

Концертот ќе се одржи на 3-ти август на Стадион Билјанини Извори.
Една од најголемите Балкански ѕвезди доаѓа во полн состав заедно со неговиот Тексас бенд. На концертот кој ќе трае повеке од два ипол часа, ќе се отпеат најголемите хитови како Љубави, Није љубав ствар, Лане моје, Девојка, Либеро, Дрска жено плава, Вретено и многу многу други. Моментално Жељко е актуелен со неговата најнова песна „Лудак као ја“ која е во модерен хаус стил.
Повеќе на ТЗМ.МККонцертот ќе се одржи на 3-ти август на Стадион Билјанини Извори.

loading...
Loading...