Бабичка нагазила „до даска“ па демолирала шопинг центар!

Анонимна госпоѓа сакала со колата да оди  во рикверц, но се збунила, и под „полн гас“ напред влегла во ходникот на шопинг центар во Квинсленд во Австралија.Снимката од надзорната камера од центарот покажува  автомобил кој  низ затворена стаклена врата  влегува во центар и продолжува да вози некои 20-ина метри, до забивање во ѕид. Песетителите на центарот притоа се фрлиле настрана  за да не завршат под Голфот.
Иако многумона на прва го помислиле токму тоа, сепак не се работи за полуден шофер туку за збунета 87- годишна бабичка која сосема случајно ја притиснала папучата за гас мислејќи  дека автомобилот ќе тргне во рикверц.
За среќа, никој не е потешко повреден, а и старицата се извлекла само со неколку површински гребаници. Од шокот не се сеќава на несреќата.

Снимката од надзорната камера од центарот покажува  автомобил кој  низ затворена стаклена врата  влегува во центар и продолжува да в

Пронајдете не на следниве мрежи: