БАЗЕНОТ НА СМРТТА: Еве зошто од овде е скоро невозможно да излезете – 3 момчиња се обидоа, но…

Loading...

 Заливот кој го викаат „базенот на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е многу страшен. Ако скокнете во него, големи се шансите таму и да останете.Доколку сте зависник од адреналин, ова место е идеално за вас. Заливот кој го викаат „базенот на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е многу страшен. Ако скокнете во него, големи се шансите таму и да останете.
Се наоѓа на водопади и се смета за најопасен „базен“ виден некогаш. Локалните жители велат дека пливањето во него е или „скок на животот“ или „скок кој може да ве чини живот“.
Три момчиња скокнаа и се обидоа да се забавуваат, меѓутоа не си поминаа баш најдобро.
Видеото е на следната страна:

Доколку сте зависник од адреналин, ова место е идеално за вас. Заливот кој го викаат „базенот на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е многу

loading...