Бебето го оставила во мијалник со вода додека извршувала домашни обврски, причината ќе ве остави без зборови!

Стефани Смит (35) има син кој се вика Исаија. Кога се родило момчето, таа не можела да биде посреќна. Но, потоа забележала дека нешто чудно се случува со неговата кожа.Животот на новороденчето се претворил во кошмар. Секој пат кога детето било изложено на парфеми или некој мирис, неговата кожа почнала да се оштетува, па дури и да крвари.
Лекарите изјавиле дека Исаија боледува од тешка егзема, па му препишале крема од стероиди. Во почетокот кремата имала дејство, но потоа состојбата уште повеќе се влошила.
Мајката морала да ја преземе работата во свои раце, па без дозвола на лекарите го направила следното…
Priča o maloj bebi i majci koja mu je spasila… by playchannelЖивотот на новороденчето се претворил во кошмар. Секој пат кога детето било изложено на парфеми или некој мирис, неговата кожа почнала да се оштету

Пронајдете не на следниве мрежи: