Безживотно тело на новороденче пронајдено во река

Loading...

Телото на новороденчето го забележале работници кои работеле во близина.Полицијата во Марибор на околу половина час по полноќ од Драва го извлекла телото на безживотно новороденче, пренесува 24ур.
Телото е пренесено на обдукција а истрагата е во тек.Полицијата во Марибор на околу половина час по полноќ од Драва го извлекла телото на безживотно новороденче, пренесува 24ур.
Телото е прене

loading...
Loading...