Бизарно: Најдено тело на суштество што наликува на човек со крилја!

Група истражувачи на паранормалното се обидуваат да ја одредат природата и потеклото на чудното суштество со крилја што беше откриено во Мексико.Оваа мала необјаснета работа наликува на нешто што има човечко тело, но и пар крилја. Оттаму многумина веруваат дека се работи или за вонземјанин или за самовила.
Брајан Фостер од тимот изјави дека го забележал бизарното суштество во Јануари оваа година, и се наоѓало во тегла во една канцеларија во Мексико. Оттогаш, телото е постојан предмет на рендгенски снимања и друг вид анализи.
Анализите покажуваат дека скелетот не е лажен.
Во тек е анализа на ДНК од суштеството, и истражувачите замолуваат да се воздржиме од паранормални теории се додека не излезат резултатите.
Да се надеваме дека наскоро ќе ја дознаеме вистината.
Оваа мала необјаснета работа наликува на нешто што има човечко тело, но и пар крилја. Оттаму многумина веруваат дека се работи или за вонземјанин и

Пронајдете не на следниве мрежи: