Бизарно: Плаче камења наместо солзи

Loading...

Неверојатно!Едноставно тешко е да се поверува во ова..
Девојче од Кина наместо солзи од своите очи испушта камења!
Погледнете го видеото!

 
Едноставно тешко е да се поверува во ова..
Девојче од Кина наместо солзи од своите очи испушта камења!
Погледнете го видеото!

loading...
Loading...