Благодарение на јога вежби Марија повеќе нема 180 килограми

Марија Одугба отсекогаш имала мака со килограмите, додека не ја открија јогата која како што вели и го променила животот.
 Младата студентка се обидувала да ги намали килограмите на различни начини, но кога достигнала 180 килограми, сфатила дека нешто мора да смени и да се врати во нормала.
-Застанав на вага и сфатив дека само малку ми фали да имам 200 килограми. Сфатив дека мора нешто да преземам. Отсекогаш се обидував да ја намалам тежината, но никогаш се успеав во тоа, изјави Марија за списанието „Пипл“.

На почетокот мислела дека јогата е здодевна и напорна, но вежбајќи сфатила дека тоа е вид забава со која слабееш. Освен јога прави и кардио вежби, крева тегови и оди на зумба. Конечно успеала да ослабне и намалила 54,5 килограми.Младата студентка се обидувала да ги намали килограмите на различни начини, но кога достигнала 180 килограми, сфатила дека нешто мора да смени и да

Пронајдете не на следниве мрежи: