Благодарение на оваа состојака домот нема да ви мириса на храната која ја готвите

Ако сте правеле ручек, сте пржеле месо, риба, или непто друго со силен мирис, а потоа никако не може да излувтирате, се што ви треба е оцет.
Само ставете оцет во една чаша и оставете да отстои преку ноќ.
Потоа, сите мириси ќе исчезнат.Ако сте правеле ручек, сте пржеле месо, риба, или непто друго со силен мирис, а потоа никако не може да излувтирате, се што ви треба е оцет.

Пронајдете не на следниве мрежи: