Блажо прашува еден црнец: Сите викаат дека сте супер во сексот, како тоа?

Loading...

Блажо прашува еден црнец..Блажо прашува еден црнец:
– Сите зборат дека сте супер у сексот, како тоа?
-Па ќе и го ставиш наеднаш, и после ќе го вадиш полека за да мисли дека ти е голем..
Оди Блажо вечерта дома, и ја кеца Мара со финтата, а оваа му вика;
-Море, ако е*еш – е*и, немој мене црнечки финти…Блажо прашува еден црнец:
– Сите зборат дека сте супер у сексот, како тоа?
-Па ќе и го ставиш наеднаш, и после ќе го вадиш полека з

loading...
Loading...