Боатенг има ненаситна бомба во кревет!

Loading...

Девојката на фудбалерот на Шалке Кевин Принс Боатенг, Мелиса Сато е ненаситна во кревет.Тие се во врска три години, а свршени се во 2012 година.
-Имаме секс и по 10 пати на ден! Јас ја мразам предиграта, па веднаш минувам на главното. Често сум горе, бидејќи така можам да контролирам се – објасни Мелиса.
Она што е интересно за Мелиса е дека сака јавно да говори за својата интима.
Атрактивната Мелиса деновиве направи серија фотографии за брендот на долната облека, „Roso Porpora”.Тие се во врска три години, а свршени се во 2012 година.
-Имаме секс и по 10 пати на ден! Јас ја мразам предиграта, па веднаш минувам на гл

loading...
Loading...