Боки 13 се налути – остана без следачи на Твитер!

Loading...

Боки 13 се сомнева дека неговиот профил на „Твитер“ бил блокиран, поради пријавата на српскиот новинар и водител Иван Ивановиќ.Боки 13 се сомнева дека неговиот профил на „Твитер“ бил блокиран, поради пријавата на српскиот новинар и водител Иван Ивановиќ. Баш поради таа пријава, Боки остана без следачи. Сето ова придонесе Боки на „Твитер“ да моли за „follow“, а на „Фејсбук“ да го пцуе „серкото“ Ивановиќ.
Повеќе на: ТЗМ.МКБоки 13 се сомнева дека неговиот профил на „Твитер“ бил блокиран, поради пријавата на српскиот новинар и в

loading...
Loading...