БОООЖЕ ПЕТРА: Пред 7 години стана ХИТ, а погледнете ја ДЕНЕС!

Loading...

Денес таа има 11 години и  вели дека се срами кога ќе го погледне тоа видео…Ретко кој не го погледнал видеото oд емисијата „Бесни глисти“. Верувале или не, поминаа 7 години од кога тогаш четиригодишната Наталија Мтировиќ од српското гратче Свилјанац ја кажа легендарната фраза „Боже, Петра!“.

Денес таа има 11 години и  вели дека се срами кога ќе го погледне тоа видео. Има права коса, но се уште ја препознаваат за улица.
Погледнете како изгледа, на следната страна:

 
Ретко кој не го погледнал видеото oд емисијата „Бесни глисти“. Верувале или не, поминаа 7 години од кога тогаш четиригодишната Наталија

loading...
Loading...