БОРБА ЗА ЖИВОТ: Влегла нормално со кучиња во лифт, а потоа следеше вистински хорор!

Како што се гледа во видеото, жената била многу испаничена, но сепак успеала да изреагира на најдобар можен начин.Тамара (25) од Торонто, се наоѓала со нејзините две кучиња во лифт. Одеднаш се случило нешто страшно.
Веднаш ќе ве предупредиме дека ова може да биде вознемирувачко, но за среќа заврши без сериозни последици.
Како што се гледа во видеото, Тамара била многу исплашена, но за среќа изреагирала на најдобар можен начин.
Погледнете што се случи:Тамара (25) од Торонто, се наоѓала со нејзините две кучиња во лифт. Одеднаш се случило нешто страшно.
Веднаш ќе ве предупредиме дека ова мо

Пронајдете не на следниве мрежи: