Босански министер дел од масовна кафеанска тепачка

Loading...

Во угостителскиот објект „Волан“ во босанскиот град Бугојно дошло до масовна тепачка во која учествувал и министерот за боречки прашања на Федерацијата БиХ, Зукан Хелез.

 
 Според сараевски „Дневни аваз“, во тепачката што се одржала синоќа бил сериозно повреден сопственикот на локалот Бенјамин Хајдаревиќ.
Хајдаревиќ е сместен во болница, а за Аваз изјавил дека министерот Хелез, член на Социјалдемократската партија на БиХ, кој бил во друштво на најмалку пет лица, прв го нападнал него.
Хајдаревиќ и Хелез веќе имале несогласувања во друго кафуле, кои никогаш не ги решиле. И тогаш дошло до туркање, но освен пцости, немало поголем инцидент.Според сараевски „Дневни аваз“, во тепачката што се одржала синоќа бил сериозно повреден сопственикот на локалот Бенјамин Хајдаревиќ.

loading...
Loading...