БОЖИЌНА МАГИЈА ВО ХОНГ КОНГ: Врнел дожд од долари!

Loading...

Инцидентот, кој некои ги потсети на дарување Божиќни подароци од Дедо Мраз, се случил кога од комбе за транспорт на пари испаднале три кутии во кои се наоѓале апоени од 500 долари.Возачите во една од најпрометните улици во Хонг Конг, биле изненадени кога околу нив почнал да врне дожд од долари.
Изненадувањето на возачите и случајните минувачи брзо прераснало во еуфорично собирање на парите.
Компанијта која ги префрлувала парите го забележала пропустот дури еден час подоцна. Дотогаш, на улицата во неповрат отишле 15 милиони долари, а полицијата ги предупреди граѓаните дека земањето и задржувањето на тие пари се смета за кражба.
Погледнете го видеото:Возачите во една од најпрометните улици во Хонг Конг, биле изненадени кога околу нив почнал да врне дожд од долари.
Изненадувањето на возач

loading...
Loading...