БОЖЈО ЧУДО: Научниците немаат објаснување за чудотворниот облак кој секоја година се спушта на манастир!

Loading...

Секоја година мистеризен облак се спушта на православниот манастир на врвот на планината Тавор, каде што Исус Христос се преобразил пред апостолите, но метеорилозите немаат одговор за овој феномен.Сергеј Миров, кој учествува во истражувањето на руските и израелските метеоролози вели дека научниците заклучиле дека оваа магла не може да се формора на толку сув воздух и на толкава температура.
Тој вели дека овој „благословен облак“ се спушта само на подрачјето на манастирот.
 Сергеј Миров, кој учествува во истражувањето на руските и израелските метеоролози вели дека научниците заклучиле дека оваа магла не може да се форм

loading...