Братство и единство во Арена: Хрватите навиваа со Македонците!

Три часа пред натпреварот меѓу Хрватска и Словенија, Арената во Загреб ја наполнија грчки и македонски навивачи кои со песна на улиците ги загреваа

Пронајдете не на следниве мрежи: