Бразилски ММА борец претепан на бензиска пумпа

ММА борецот Мајгел Фалкао беше претепан на бензиска пумпа од страна на неколку дечки. На видеото снимено од безбедностите камерите, може да се забележи како Мајгел задева една девојка, а потоа во нејзина одбрана на сцена стапуваат нејзиниот дечко и неговите другари. 
По оваа тепачка веруваме дека рејтингот на овој борец драстично ќе се намали. Погледнете зошто:ММА борецот Мајгел Фалкао беше претепан на бензиска пумпа од страна на неколку дечки. На видеото снимено од безбедностите камерите, може да се забе

Пронајдете не на следниве мрежи: