Британците најзгодни, Балканците ги нема на листата

Loading...

Британците се најзгодни мажи, а Бразилките се најзгодни жени покажа најновото истражување. Во истражувањето учествувале 31.000 испитаници.
Па според резултатите Британците се на врвот, па по нив се: Ирците, Бразилците, Швеѓаните, Американците, Шпанците, Шкотите, Французите, Русите и Порториканците.
На оваа листа балканците воопшто ги нема. Дека Британците се најзгодни се изјаснила секоја петта жена што учествувала во истражувањето.
Мажите одлучиле дека најзгодни се жените од: Бразил па по нив од Колумбија, Шпанија, Русија, Холандија, Франција, Бугарија, Шведска и Италија.
Дали се согласувате со резултатите од истражувањето?Британците се најзгодни мажи, а Бразилките се најзгодни жени покажа најновото истражување. Во истражувањето учествувал

loading...
Loading...