БРУТАЛНО СИЛУВАНА ТИНЕЈЏЕРКА: „Им викав да престанат, да ме пуштат, дека не сакам“…

Loading...

Шеснаесетгодишната С. И од Варварин во Србија подолго од три часа опишувала низ каков ужас поминувала додека над неа се изживувале Далибор Димитријевиќ (20), Бобан Паунковиќ (21) и малолетниот В. М (16).„Два пати ме силуваа“ . Им викав да престанат да ме пуштат, дека не сакам но тие само си продолжија. Се обидував да се одбранам но не можев. Не можев да пријавам веднаш бидејќи се плашев“.
Ова е само дел од исповедот на малолетната С. И (16) која минатиот викенд ја силувале Далибор димитријевиќ (20), Бојан Паунковиќ (21) и В. М (16).
Како што раскажала во обвинителството насилниците по ужасниот чин и се заканувале па затоа не смеела да го пријави силувањето.

Меѓутоа  едно момче од селото ја пријавило оваа случка и кога пред нејзината врата дошла полицијата таа низ плач морала се да признае!
Момците ни во еден момент не одрекувале дека го направиле тој чин и признале дека имале сексуален однос со девојчето, но исто така објасниле дека тоа се случило со нејзина дозвола, „другарски“.
Според неофицијалните информации девојката има повреди на главата и телото.
Исто така била однесена два пати на преглед по нападот.„Два пати ме силуваа“ . Им викав да престанат да ме пуштат, дека не сакам но тие само си продолжија. Се обидував да се одбранам но не м

loading...
Loading...