Брутално видео: Полиција претепува група навивачи

Нередите се случуваат во Париз, односно веднаш по натпреварот во кој ПСЖ  ја освојува титулата. 
Снимката е направена кога полицајци без униформа пресретнуваат група навивачи кои дивеат низ градот и брутално ги претепуваат.
Нема потреба од дополнителни коментари, погледнете го видеото!Нередите се случуваат во Париз, односно веднаш по натпреварот во кој ПСЖ  ја освојува титулата. 

Пронајдете не на следниве мрежи: