БУГАРСКИ СЕРИЈАЛ: Море, марш оттука да не ти врзам една!

Не се знае точно дали оваа емисија е слична на „Сѐ за љубов“, или не. Но, едно нешто е битно: – не се сите баш толку бајковити кога ќе се појават пред камера.Таков е и случајот со оваа жена.
Имено, водителот ја изнервира до тој степен, што жената буквално почна да урла на него.
Да бидеме искрени, за момент се исплашивме дека ќе го мавне со некоја цигла.
Освен што ќе ве насмее до солзи, видеото носи и порака: „Плеткањето во туѓите животи може скапо да ве чини.“
Можеби и требаше да му врзе еден шамар, ама ете…
Погледнете што се случи понатаму:Таков е и случајот со оваа жена.
Имено, водителот ја изнервира до тој степен, што жената буквално почна да урла на него.
Да бидеме

Пронајдете не на следниве мрежи: