Цеца откри како ги заведува мажите

Цеца неодама при гостување во една емисија ги изненади гледачите откако откри неколку работи од својот личен живот, што таа ретко го прави, зборувајќи за фотофрафијата која ја објави а на која Цеца нема ни ронка шминка.- Мора да се сакате себеси такви какви што сте. Секако дека со нагласубвање на очите, усните, со шминка лицето ќе и изгледа поубаво, но јас не сум жена која е со шминка 24/7- рекла Цеца, зборувајќи за спорната фотофрафија.
-Кога сакам да заведам некого, никогаш тоа не го правам со шминка, сметат дека имам убав тен и негувана кожа, па кога заедувам тоа го правам без шминка на лицето. Не можам да се променам себе си, нити пак можев пред 15 години. Тогаш младоста си го правеше своето. Не се срамам од своето тело ниту од лицето без шминка- рекла Цеца со што ги воодушеви нејзините фанови.- Мора да се сакате себеси такви какви што сте. Секако дека со нагласубвање на очите, усните, со шминка лицето ќе и изгледа поубаво, но јас не сум

Пронајдете не на следниве мрежи: