ЦЕЛ ИНТЕРНЕТ ЗБОРУВА ЗА ОВА: Се појави нов емотикон. Еве што значи!

Loading...

Со зголемувањето на бројот на луѓето коишто се служат со интернет и пишана комуникација, сѐ поголема е потребата начинот на изразување да се поедностави и скрати.Поради тоа, не е ни чудно зошто интернетот е полн со различни смајлиња, емотикони, емоџи и слични нешта.
Како и секогаш, постои простор за унапредување, па така се појави и нов емотикон кој сигурно ви недостигал, а не сте ни биле свесни за тоа.
Ова смајли означува кревање на веѓите и совршенo е во ситуациите кога сакате некого да прашате дали е сериозен.
Дали ќе го користите?Поради тоа, не е ни чудно зошто интернетот е полн со различни смајлиња, емотикони, емоџи и слични нешта.
Како и секогаш, постои простор за

loading...
Loading...