Цела емисија: Џамбазов гостуваше кај Јанко!

Loading...

Џамбазов гостуваше кај Јанко…Приказните на Џамбазов-човекот со кого никогаш нема да ви е досадно, тој има животни приказни за раскажување во секоја пригода и никогаш не ги потрошува до крај!
Погледнете ја цела емисија со него од вчера:
 Think.mkПриказните на Џамбазов-човекот со кого никогаш нема да ви е досадно, тој има животни приказни за раскажување во секоја пригода и никогаш не ги потр

loading...
Loading...