Цела година не го видела својот татко: А потоа се појавил во училиштето и…

Година дена не го видела татко и: А потоа се појавил во училиштето кога најмалку се надевала и ја изненадил.9-годишната Скајлар Џонсон не се нинадевала дека нејзиниот татко ќе се појави зад нејзе за време на натпреварувањето за спелување во училиштето, кое всушност било местенка.таа не го видела својот татко од минатиот Божиќ, па тој одлучила на ваков начин да ја изненади.9-годишната Скајлар Џонсон не се нинадевала дека нејзиниот татко ќе се појави зад нејзе за време на натпреварувањето за спелување во училиштето, ко

Пронајдете не на следниве мрежи: