ЦЕЛО ВРЕМЕ НИ БИЛО ПРЕД ОЧИ: Што крие обичната кутија на Марлборо?

Loading...

Веројатно најпопуларната кутија на цигари на светот е онаа од класичното Марлборо, меѓутоа од очите на јавноста долго се криеле бизарни детали и пораки кои се испечатени на пакувањето.Во наредното видео ви претставуваме некои доста интересни детали  околу кутијата на Марлборо. Имено, се работи за тоа дека новото пакување на овие цигари се поврзува со познаиот клан кои кои основале белите раи од просторот на Америка кои биле расисти и ги мразеле најмногу припадниците на црната раса.
Сега се доведува во прашање дали основачот на фабриката за произведување на цигарите  Марлборо намерно сакал да постави одредени знакови на пакувањето на овие цигари или пак сосема случајно ги поставил овие обележја на озогласената организација.
Marlboro tajne by coolPickВо наредното видео ви претставуваме некои доста интересни детали  околу кутијата на Марлборо. Имено, се работи за тоа дека новото пакување на

loading...
Loading...