Четири трикови со запалка, кои можеби не сте ги знаеле!

Сите знаеме за што служи запаклата… Но, некои луѓе, бараат начини да го искористат полниот потенцијал на оваа едноставна направа.Во ова видео, прикажани се 4 трикови со запалка, од кои некои се многу опасни!
Немојте сами да ги правите дома!Во ова видео, прикажани се 4 трикови со запалка, од кои некои се многу опасни!
Немојте сами да ги правите дома!

Пронајдете не на следниве мрежи: