Чили, водка, чоколадо – вистинска ЕКСПЛОЗИЈА од вкусови!

На интернет во последно време може да се пронајдат најинтересни рецепти…Ви претставуваме необичен и превкусен колач:
За оваа експлозија од вкусови, потребно ви е:
– Две чили пиперки
– 350 мл вода
– Едно бело чоколадо
– Бибер
Подготовка:
Ви претставуваме необичен и превкусен колач:
За оваа експлозија од вкусови, потребно ви е:
– Две чили пиперки

Пронајдете не на следниве мрежи: