Чопор волчјаци опколија петгодишно девојче. Она што се случува подоцна многумина остави со подзината уста!

Германските овчари се познати полициски кучиња, па луѓето обично ги сметаат за агресивни и не многу пријателски настроени кон децата.Но, со оваа снимка тие го докажуваат спротивното. Секое куче е мирно и дружељубиво ако така го тренира газдата.
Ова видео ја покажува убавината на природата.
Кучињата опколуваат петгодишно девојче и се забавуваат.Но, со оваа снимка тие го докажуваат спротивното. Секое куче е мирно и дружељубиво ако така го тренира газдата.
Ова видео ја покажува убави

Пронајдете не на следниве мрежи: