ЦРН ИЛИ БЕЛ ЗАДНИК: Кој е поголем? – Проверете самите!

Дали со затворени очи би погодиле чив е задникот?Кој би посакал сега да е на негово место?Кој би посакал сега да е на негово место?

Пронајдете не на следниве мрежи: