Чудесно видео: По трет пат се појавила Богородица

Loading...

На фотографијата која ги изненади сите ширум светот, позади девојчето Ерин, кое боледува од леукемија по трети пат се појавила Богородица.
Верувале или не, тоа на фотографијата е Богородица. Родителите на девојчето се убедени дека мајката Бошја се појавила се со цел да се излекува нивното дете.
На Ерин во февруари 2007 година и е дијагностицирана леукемија, а оттогаш следувале макотрпни третмани и пресадување на коскена срж.
Кога е направена фотографијата таа требала да оди на втората трансплатација, но девојчето за некое чудо е излекувано.
„Знам дека не е сама и знам дека не сме сами, а за луѓето кои не сакаат да ни веруваат, не им замерувам “, изјавил Кевин, таткото на излекуваната Ерин.
Погледнете го видеото за да ви стане појасно за што станува збор. На фотографијата која ги изненади сите ширум светот, позади девојчето Ерин, кое боледува од леукемија по трети пат се

loading...
Loading...