Чудо: Статуа од Богородица плаче во црква!

Loading...

Статуа од Богородица плаче во израелска  црква!Членовите на христијанското семејство Кури од градот Таршихе кај границата со Либан, изјавиле дека чудото го виделе во својата дневна соба.
Осама Кури вели дека неговата сопруга Амира неодамна ја пронашла статуата прекриена со масло. Амира вели дека статуата и’ се “обратила” и’ и кажала да не се плаши.
Откако еден сосед ги видел “солзите” на нејзините очи, веста набрзо се проширила. Делови од статуата се мокри, дури и откако ќе се избришат. Семејството вели дека најчудно е кога солзите се слеваат низ лицето на статуата.
За време на минатата седмица, повеќе од 2.000 луѓе пристигнале да го видат чудото.

 
Членовите на христијанското семејство Кури од градот Таршихе кај границата со Либан, изјавиле дека чудото го виделе во својата дневна соба.

loading...
Loading...