Чувајте се од крадци! Заклучете ги домовите додека трае паниката за земјотресите!

Низа земјотреси ги потресе скопјани денес.Граѓаните со цел да се држат на безбедно, излезени се масовно на улиците. Меѓутоа демне и друга опасност. 
Ова е совршен период, криминалците да ја злоупотребат вознемиреноста на граѓаните и да се случат потенцијални кражби.
Затоа бидетет внимателни. Заклучуувајте ги домовите.Граѓаните со цел да се држат на безбедно, излезени се масовно на улиците. Меѓутоа демне и друга опасност. 
Ова е совршен период, крими

Пронајдете не на следниве мрежи: