Да се наежиш: Бебенце си игра со питон!

Loading...

Родителите беа осудени од целата јавност!Со ова видео родителите се обиделе да докажат дека нивната ќеркичка е безбедна со домашниот миленик. 
Имено, Алиша Гуарино која има само 14 месеци  во својот дом во Мичиген ползи покрај питонот Неј Неј долг скоро четири метри.
Тие што го виделе видеото веднаш упатиле многу критики до таткото на девојчето кој дозволи неговата ќерка да биде изложена на толку голема опасност.Со ова видео родителите се обиделе да докажат дека нивната ќеркичка е безбедна со домашниот миленик. 
Имено, Алиша Гуарино која и

loading...
Loading...