ДАЛИ Е ЛУД? Неверојатен скок помеѓу две згради!

Loading...

Еден заљубеник во паркур, извел неверојатен скок измеѓу две 25-катни згради во Хонг Конг, а забавената снимка, од неговиот подфат дополнително го одзема здивот.Британскиот авантурист Макс Кејв (24), скокнал од кров на една мала платформа, до соседната зграда, но како што вели, тоа е само загревање.
„Се загревам во Хонг Конг и се подготвувам за неколку дена снимање.“ – напишал на Инстаграм, каде што го објавил видеото.Британскиот авантурист Макс Кејв (24), скокнал од кров на една мала платформа, до соседната зграда, но како што вели, тоа е само загревање.

loading...
Loading...