ДАЛИ Е МОЖНО: Го варел новиот iPhone 6 во Кока-Кола!

Loading...

Сведоци сме на навистина глупави видеа кои се објавуваат на интернет, но, дефинитивно, не би ни помислиле дека некој би се решил да свари сосема нов iPhone 6 во „Кока-Кола“.Ова видео веќе има преку од три милиона прегледи на Јутјуб, а бурните реакции не стивнуваат.
Повеќето корисници тврдат дека тоа е бесмислено сквернавење на телефонот.
Други, пак, коментираат, дека овој експеримент е исклучително опасен и дека при оваа состојба телефонот испушта многу токсини.
Погледнете го видеото кое за замо 15 дена има преку 3 милиони прегледи:Ова видео веќе има преку од три милиона прегледи на Јутјуб, а бурните реакции не стивнуваат.
Повеќето корисници тврдат дека тоа е бесмислен

loading...
Loading...