Дали е тоа некаква провокација? – Вчера бевме МКД, денес ФИРОМ!

Не ја знаеме причината, но по судиските неправди што ни се случуваат во Јесенице, денеска следуваше уште една провокација, овој пат од реализаторот на ТВ-преносот од мечот со Литванија.Не ја знаеме причината, но по судиските неправди што ни се случуваат во Јесенице, денеска следуваше уште една провокација, овој пат од реализаторот на ТВ-преносот од мечот со Литванија.
На кајронот вчера пишуваше МКД…

Во реализацијата на ТВ-преносот од салата „Подмежакла“ денеска на кајронот бевме напишани како ФИРОМ, за разлика од вчера, кога пишуваше МКД. Знаеме дека Грците имаат огромно лоби во ФИБА и дека очигледно вршат притисок за сѐ што е поврзано со нас, но очигледно е дека дури и реализаторот на ТВ-преносот, во овој случај РТС (Словенците ја ангажирале српската национална телевизија за да им ги врши преносите од сите натпревари), се вмешува во туѓа војна.
Не ја знаеме причината, но по судиските неправди што ни се случуваат во Јесенице, денеска следуваше уште една провокац

Пронајдете не на следниве мрежи: