Дали Гога Секулиќ навистина е бремена?!

Loading...

Како што пишуваат српските медиуми, пејачката Гога Секулиќ која неодамна го погреба својот сопруг, бизнисменот Игор Рамовиќ, наводно е  бремена.Како што пишуваат српските медиуми, пејачката Гога Секулиќ која неодамна го погреба својот сопруг, бизнисменот Игор Рамовиќ, наводно е  бремена.
Српски „Скандал“ пишува дека, Гога моментално е на хрватското приморје, каде се сокрила за да може во мир да жали за својот животен сопатник, со кого беше два месеци во брак.
Извор кој се затекнал до лежалката на пејачката, го пренесува разговорот со нејзината пријателка…
Повеќе на ТЗМ.МККако што пишуваат српските медиуми, пејачката Гога Секулиќ која неодамна го погреба својот сопруг, бизнисменот Игор Ра

loading...
Loading...