Дали и ти си „иДиот“?

Loading...

Дали и ти си „иДиот“?Кратко и интересно видео, на кое може да видите роботи кои имаат проблем со своите iPhone телефони.
Па прашањето е дали и ти си „iDiots“? Погледнете го видеото!

 
Кратко и интересно видео, на кое може да видите роботи кои имаат проблем со своите iPhone телефони.
Па прашањето е дали и ти си „iDio

loading...
Loading...