Дали може за три секунди да погодите каде глушецот се сокри од мачката?

Дали можете да погодите каде се сокри глушецот?Изгледа глушецот сепак беше многу попаметен…
Погледнете на видеото!

 
 

#RatoMaloqueiro #Camuflado #RatoLoko
Posted by Lokosom on Monday, 9 November 2015

Изгледа глушецот сепак беше многу попаметен…
Погледнете на видеото!

 
 

Пронајдете не на следниве мрежи: