Дебакл за Apple: Новиот iPhone 6 се витка ако го ставите во џеб!

Loading...

Веќе е познато дека вработените во овој гигант сакаат да произведат телефони кои би изгледале извиткано, но изгледа дека не очекувале дека ова ќе се случува со најновиот модел iPhone 6. Со оглед на тоа iPhone 6 и 6 Plus се оценети како најдобрите паметни телефони во светот, најновите поплаки од корисниците би можеле да влијаат врз тие рецензии.Оние кои ги ставале телефоните во џебот од панталоните биле шокирани кога виделе дека телефонот е извиткан.
И затоа се појави огромен број критики кои се упатени до Apple.
На Daily Dot дури е објавено и видео на кое се прикажува како едноставно можете да го извиткате новиот модел на телефон на Apple.

The iPhone 6 Could Bend In Your Pocket… !! haha.. love u APPLE pic.twitter.com/MJV2s5kT1a
— Nelson Cardoz (@nelsoncardoz) September 23, 2014

Only my clumsy antics could manage to permanently bend an iPhone while still keeping it functional pic.twitter.com/ejCdBXAk37
— Stephani DioGuardi (@steph_dioguardi) July 12, 2014
Оние кои ги ставале телефоните во џебот од панталоните биле шокирани кога виделе дека телефонот е извиткан.
И затоа се појави огромен број

loading...
Loading...